Zdravím Vás naši milí hosté, nemilou zprávou je, že vzhledem k vzrůstajícím cenám surovin, energii a mzdových nákladů jsme museli zdražit na 24,90Kč/100g. Cenu jsme přepsali v jídelním lístku i na tabulích již v tomto týdnu. Zdražení jsme se snažili vyhnout, ale dostihlo nás to a my doufáme, že Vám tím přespříliš nezatížíme.

Další novinkou jest, že během léta konečně dojde k slíbené rekonstrukci - bude rozdělena, na dvě části...v první fázi změníme bar na samoobslužný. Prodloužíme otevírací dobu až do večerních hodin a otevřeme i o víkendu. S touto změnou připravujeme jako překvapení koncert - letní pohodovou akci pod širým nebem, jako poděkování Vám hostům. V další fázi vše jen doladíme tak, abychom byli schopni vytvořit i zajímavé menu na odpolední a víkendové posezení. Budeme rádi za Vaše zpětné vazby a přání, aby Vám provoz seděl a bavil Vás. Cokoliv Vás napadne, pište ideálně do zpráv či do komentářů, budeme se snažit přizpůsobit Vám bistro na míru.

Otevírací doba, co nabídnout v odpoledních hodinách, co třeba kvalitní kávu, točené pivo, domácí freshe, smoothie, zmrzlinové shaky, víkendové snídaně, brunche a obědy, stále otevřený salátový bar, širší nabídka dezertů...??? Ano či ne? Co by bavilo Vás?

Děkujeme za přízeň, nechť jste u nás spokojení. My jsme vděční.

S přáním pohodového léta, Dvořáková LVB

Naši šéfkuchaři

Seznamte se s našimi šéfkuchaři, kteří pro Vás denně chystají čerstvé a lahodné pokrmy.

Chef

"Láska na talíři :)

Soňa Dvořáková

Majitelka podniku, šéfkuchař

Pavlína Palátová

Kuchařka

JSN Gruve template designed by JoomlaShine.com