Milí hosté,
 
i v našem bistru jsme se rozhodli zpříjemnit Vám dny dobrým jídlem a tak od Pondělí otvíráme Výdejní okénko v době PO-PÁ 10.30-14.00 hod. Jídlo si lze odnést jen v našich menuboxech, nerozvážíme.
S láskou pro Vás navaříme a s úsměvem pod rouškou obsloužíme :).
Přijďte nás podpořit, těšíme se na vás :). LVB
 
Pondělí 6.4.2020
Brokolicový krém ( vegan, bezlepek )
1. Spaghetti Aglio Olio e peperoncino, parmazán (7) ( vegan 1 )
2. Kukuřično sýrové placky, krokety, grilovaná zelenina ( veget 3,7,1 )
Úterý 7.4.2020
Thajská kokosová polévka ( vegan, bezlepek )
1. Tofu Makhani - tofu po indicku s rajčatovou omáčkou, basmati rýže ( vegan, bezlepek  )
2. Restované robi, špenát a brambory ( veget 3,7,1,6 )
Středa 8.4.2020
Kulajda ( veget 7, bezlepek )
1. Parmazánové Carnaroli rizoto s červenou řepou ( veget 7, bezlepek )
2. Brokolicové karbanátky, bramborová kaše, grilovaná zelenina ( veget 3, 7, 1 )
Čtvrtek 9.4.2020
Italská polévka z černé čočky ( vegan, bezlepek, 9  )
1. Svíčková omáčka, robi s celer špekem, knedlík ( veget 7, 1, 9, 6 )
2. Pečený Cheesecake s přelivem z lesního ovoce ( veget 3,7,1 )
Pátek 10.4.2020 - SVÁTEK ZAVŘENO
Saláty dle denní nabídky.
BEZLEPKÁŘI, VEGANI vždy se, prosím, o jídle ještě informujte u obsluhy. 
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě.
Víkendy zatím necháme zavřené a budeme reagovat na poptávku.
Poznámka:  V tuto zvláštní dobu se snažíme přistupovat ke všemu obzvlášť zodpovědně ve všech směrech, od nákupu zboží, po přípravu pokrmu i jeho výdaji. Obsluha vše před Vámi nabere dle Vašich požadavků, tak jak jste zvyklý a zváží. Jen máme menší nabídku, aby to nebylo časově náročnější. Vzhledem k výrazně nižší návštěvnosti se u nás jistě nezdržíte.                          Jak vaříme: Nikdy nefritujeme, vše jen pečeme v konvektomatu na plechu. Používáme pouze olivový a slunečnicový olej, případně máslo, ghí či kokosový BIO olej. Sezonní zeleninu a ovoce odebíráme pokud možno z nedalekých farem. Sladíme třtinovým a hroznovým cukrem. Část surovin v BIO kvalitě, VŠECHNY ve vysoké kvalitě, bez zbytečných konzervantů, sladidel a aromat. K zahušťování používáme rýžovou mouku, pokud to neměnní chut pokrmu, tak pohankovou. Snažíme se vařit tak, aby Vás to bavilo, ať už alternativní způsoby máte rádi či nikoliv :).  

Naši šéfkuchaři

Seznamte se s našimi šéfkuchaři, kteří pro Vás denně chystají čerstvé a lahodné pokrmy.

Chef

"Láska na talíři :)

Soňa Dvořáková

Majitelka podniku, šéfkuchař

JSN Gruve template designed by JoomlaShine.com