Pondělí 24.2.2020
Hráškový vegan krém, krutony ( vegan, bezlepek)
1. Ratatouille špagety z jednoho hrnce ( vegan 1,6  )
2. Thajské kokosové kari, jasmínová rýže ( vegan, bezlepek )
3. Restované robi, krokety, grilovaná zelenina ( vegan 1,krok. 1,3 )
Úterý 25.2.2020
Mexická fazolová polévka  ( vegan.bezlepek )
1. Quiche s brokolicí, rajčaty a bylinkami ( veget 1,3,7 )
2. Arborio parmazánové rizoto s červenou řepou ( veget, bezlepek )
3. Kapustovo-celerové karbanátky, pečené brambory, grilovaná zelenina ( vegan 1,9 )
Středa 26.2.2020
Zeleninová polévka s libečkem ( vegan,bezlepek )
1. Segedínský guláš s robi, bramboráčky či těstoviny ( veget 1,6,7 )
2. Jáhelné rizoto s dýní, paprikou a hráškem, na posyp sýr či tofu ( vegan, bezlepek )
3. Brokolicovo-sýrové nugetky, pečené brambory, grilovaná zelenina ( veget 1,3,7  )
Čtvrtek 27.2.2020
Zelňačka ze Svatojánu ( veget, bezlepek  )
1. Žampiony plněné sýrovou směsí, šťouchané brambory s pažitkou ( veget, bezlepek  )
2. Bio špaldové buchtičky s vanilkovým přelivem ( veget 1,3,7  )
3. Obalovaný květák, bramborový salát ( vegan, bezlepek )
4. Bulgur se sušenými rajčaty a adzuki fazolkami ( vegan 1 )
Pátek 28.2.2020
Zuppa di Fagioli - italská fazolová polévka ( vegan, bezlepek  )
1. Lasagne ala Bolognese s mletým robi, parmazánový bešamel (veget 1,3,7,6 )
2. Vegan zeleninové ragů na paprice, rýže ( vegan, bezlepek  )
3. Hráškovo-kuskusové karbanátky, bylinkové brambory, grilovaná zelenina ( vegan, bezlepek  )
Sobota 29.2.2020
Zeleninový vývar s nudlemi ( vegan 1,3  )
1. Svíčková omáčka, restované robi, karlovarský knedlík ( veget 1,7,3,6 ,9 )
2. Červená čočka po bulharsku, chléb ( vegan, bezlepek )
3. Jáhlový nákyp s meruňkami a kokosem ( vegan, bezlepek  )
Neděle 1.3.2020
Celerový krém s kurkumou a krutony ( veget 1,9 )
1. Žampiony  v trojobalu, bramborovo-batátová kaše, grilovaná zelenina ( vegan 1 )
2. Tofu Muttar s hráškem, rýže  ( vegan, bezlepek 6 )
3. Raw cuketové špagety s rajčatovo-paprikovým pestem ( vegan, bezlepek  )
Saláty dle denní nabídky (3 - 8 druhů)
 Pokrmy určený k přímé spotřebě.
INGREDIENCE:  Sezonní zeleninu a ovoce máme od zahrádkářů a nedalekých farem. Sladíme třtinovým a hroznovým cukrem. Část surovin v BIO kvalitě, VŠECHNY ve vysoké kvalitě, bez zbytečných konzervantů, sladidel a aromat. K zahušťování používáme rýžovou mouku. Nikdy nefritujeme, vše jen pečeme v troubě na plechu. Používáme pouze olivový a slunečnicový olej, případně máslo, ghí či kokosový BIO olej.
BEZLEPKÁŘI, VEGANI vždy se, prosím, o jídle ještě informujte u obsluhy. 

Naši šéfkuchaři

Seznamte se s našimi šéfkuchaři, kteří pro Vás denně chystají čerstvé a lahodné pokrmy.

Chef

"Láska na talíři :)

Soňa Dvořáková

Majitelka podniku, šéfkuchař

JSN Gruve template designed by JoomlaShine.com