Pondělí 20.5.2019
Cuketová se zakysanou smetanou ( veget 7 , bezlepek )
1. Tofu Makhani, jasmínová rýže ( v základu jsou kešu oříšky - 8) ( vegan, 6 - stopy 1, 8  )
2. Bulgur s červenou paprikou a brokolicí, slunečnicová semínka na posyp ( vegan, 1 )
3. Květákové karbanátky, smetanové brambory s česnekem, gril. zelenina ( vegan, bezlepek )
4. Čokoládový chilli koláč
Úterý 21.5.2019
Česnečka s bramborem a vejcem ( veget 3, bezlepek, 9 )
1. Svíčková omáčka, restované robi s celerovým špekem, špaldový knedlík ( vegan 1,9, om bezlepek )
2. Kroupeto s hráškem a kukuřicí ( vegan, 1 )
3. Brokolicové nugetky se sýrem, štouchané brambory, gril. zelenina ( vegan, bezlepek - nug 7)
4. Vanilkový mascarpone krém
Středa 22.5.2019
Chřestový krém ( veget 7,bezlepek  )
1. Čočkovo-pohanková sekaná, batátovo-bramborové pyré ( vegan, 1 )
2. Špagety pomodoro, parmazán (7) ( vegan, 1 )
3. Žampiony na oliv. oleji, cibuli a tymiánu, bulgur s cizrnou a uz paprikou,gril.zelenina ( vegan, bezlepek )
4. Tapiokový pudink s ovocem
Čtvrtek 23.5. 2019
Rajská polévka se zázvorem ( veget7-vegan, bezlepek )
1. Pečené koktejlové papriky plněné lučinou a bylinkami ( veget, 1,7 )
2. Jáhlový nákyp s ovocem, skořicí a kokosem, ovocný salát ( vegan, bezlepek )
3. Kuskusový tabouleh s čerstvou okurkou, rajčetem, paprikou a petrželkou ( vegan, 1  )
4. Cibulové kroužky, restované brambory, sweet and chilli mini kukuřičky  ( veget 3,7,1,6  )
5. Avokádový pudink
Pátek 24.5.2019 
Špenátový krém  ( veget 7-vegan  bezlepek )
1. Lasagne se sušenými a čerstvými rajčaty, mozzarellou a parmazánem ( veget 7,3, - vegan 6,1  )
2. Thajské rizoto s kokosovým mlékem, zeleninou a kešu ( vegan, bezlepek,8)
3. Mrkvové placky s uzeným tofu, pečené brambory, grilovaná zelenina ( karb veget 3,1 )
4. Mramorový dort
Saláty dle denní nabídky (3 - 8 druhů) ( vegan, bezlepek )
INGREDIENCE:  Sezonní zeleninu a ovoce máme od zahrádkářů a nedalekých farem. Sladíme třtinovým a hroznovým cukrem. Část surovin v BIO kvalitě, VŠECHNY ve vysoké kvalitě, bez zbytečných konzervantů, sladidel a aromat. K zahušťování používáme rýžovou mouku. Nikdy nefritujeme, vše jen pečeme v troubě na plechu. Používáme pouze olivový a slunečnicový olej, případně máslo, ghí či kokosový BIO olej.
BEZLEPKÁŘI, VEGANI vždy se, prosím, o jídle ještě informujte u obsluhy. 

Naši šéfkuchaři

Seznamte se s našimi šéfkuchaři, kteří pro Vás denně chystají čerstvé a lahodné pokrmy.

Chef

"Láska na talíři :)

Soňa Dvořáková

Majitelka podniku, šéfkuchař

JSN Gruve template designed by JoomlaShine.com