OTEVÍRACÍ DOBA: Po-Čt 10.30 - 19.00hod, Pá, So - 10.30-22.00hod

(v týdnu odpolední provoz začíná v 15.00hod)

 

Pondělí 9.12.2019

Mrkvový krém ( veget  7 , bezl )
1. Zapečené sýrové špecle s červenou cibulí ( veget, 1,7  )
2. Tofu mutar s hráškem, basmati rýže ( vegan, bezlepek )
3. Cibulové kroužky, pečené brambory, kapustičky s cizrnou, dip ( vegan,bezlep,kroužky 1 )
Odpoledne: Květákové placičky, pečené brambory, grilovaná paprika s řepou ( veget 3,7,1 )
Úterý 10.12.2019
Čočková polévka s kořenovou zeleninou ( vegan, bezlepek  )
1. Fazolky na smetaně, restované robi, šťouchané brambory s pažitkou ( veget 1,7 )
2. Jáhelné rizoto s brokolicí, dýní a kukuřicí ( vegan, bezlepek )
3. Obalovaný květák, pečené brambory, grilovaná zelenina ( veget 1,3  )
Odpoledne: Orientální pánev s lilkem a tofu, rýže ( vegan,bezlepek )
Středa 11.12.2019
Polévka z pečeného celeru s červenou paprikou ( vegan, bezlepek )
1. Pohankovo - čočková sekaná, bramborová kaše ( veget, bezlepek )
2. Špagety s rajčatovou omáčkou, olivy, parmazán či semínka na posyp ( vegan 1 )
3. Zeleninové kuličky bezlepek, pečené brambory s česnekem, grilovaná zelenina ( vegan, bezlepek )
Odpoledne: Dhál z červené čočky s koriandrem, basmati rýže, pickles ( vegan, bezlepek )
Čtvrtek 12.12. 2019
Zeleninový vývar s drožďovými nočky ( veget 1,3 )
1. Svíčková omáčka, restované robi s celerovým špekem, špaldový knedlík ( veget  1,6,7 )
2. Pečený cheesecake s ovocným přelivem    ( veget 3,7,1 )
3. Karbanátky z červené řepy , pečené brambory, grilovaná zelenina ( vegan, bezlepek  )
4. Kamut s černými fazolemi a pórkem ( vegan 1 )
Odpoledne: Zapečené smetanové brambory s rajčaty a cuketou (veget 7,bezlepek)
Pátek 13.12.2019 
Hráškový krém s krutony ( veget 7, bezlepek  )
1. Lasagne s brokolicí a rajčaty, mozzarella a bešamel ( veget 7,3, - vegan 6,1  )
2. Mexické fazole s čerstvým koriandrem, rýže parboiled či kváskový chléb ( vegan, bezlepek )
3. Pečené žampiony s česnekem na oliv.oleji, batátové pyré, grilovaná zelenina ( vegan,bezlepek )
Odpoledne: Rýžové závitky s robi a zeleninou, indonézská zelenina, chilli omáčka ( vegan 1,6 )
Sobota 14.12.2019 
Šafránovo - kokosový krém ( vegan, bezlepek  )
1. Imam Baladi - plněné lilky na orientální způsob, květák na tahini, bulgurový salát (1) ( vegan, bezlepek  )
2. Žampionová omáčka na smetaně, široké nudle či rýže (1) ( veget 7 - om. bezlep )
3. Palačinky s malinovým a tvarohovým přelivem, Halva s vanilkovým přelivem ( veget - 1,3,7)
Saláty dle denní nabídky (3 - 8 druhů)
INGREDIENCE:  Sezonní zeleninu a ovoce máme od zahrádkářů a nedalekých farem. Sladíme třtinovým a hroznovým cukrem. Část surovin v BIO kvalitě, VŠECHNY ve vysoké kvalitě, bez zbytečných konzervantů, sladidel a aromat. K zahušťování používáme rýžovou mouku. Nikdy nefritujeme, vše jen pečeme v troubě na plechu. Používáme pouze olivový a slunečnicový olej, případně máslo, ghí či kokosový BIO olej.
BEZLEPKÁŘI, VEGANI vždy se, prosím, o jídle ještě informujte u obsluhy. 

Naši šéfkuchaři

Seznamte se s našimi šéfkuchaři, kteří pro Vás denně chystají čerstvé a lahodné pokrmy.

Chef

"Láska na talíři :)

Soňa Dvořáková

Majitelka podniku, šéfkuchař

JSN Gruve template designed by JoomlaShine.com