Pondělí 16.9.2019
Hráškový krém ( veget 7 - vegan , bezl )
1. Zapečené pomerančové těstoviny s cuketou a parmazánem ( veget 7, 1  )
2. Pohanka s kukuřicí a hráškem, cizrna s pórkem ( vegan,  bezlepek )
3. Bramborové taštičky plněné lučinou, vařené brambory s pažitkou, chilli kukuřičky ( veget 7,3,1 )
Odpolední menu: Mrkvové placky s uzeným tofu, pečené brambory, gril. zelenina ( veget 3, 6,1)
Úterý 17.9.2019
Karotková polévka se zázvorem ( veget 7, bezlepek )
1. Čočkovo-pohanková sekaná, bramborová kaše ( vegan, bezlepek )
2. Kung-Pao s robi, asijské nudličky  ( vegan, 6,1 )
3. Obalovaný květák, pečené brambory s cibulí, grilovaná zelenina ( vegan, karb 1 )
Odpolední menu: Hlívový guláš, kváskový chléb ( vegan, bezlepek)
Středa 18.9.2019
Květákový krém s libečkem a muškátem ( veget 7, bezlepek )
1. Pečená Hokaido dýně s červenou cibulí a sojovou omáčkou, bulgur salát (med) ( vegan, 1, 6 shoyu)
2. Mexické fazole, parboiled rýže s indiánskou či kváskový chléb ( vegan, bezlepek )
3. Brokolicové karbanátky se slunečnicí, restované brambory, grilovaná zelenina ( vegan, bezlepek )
Odpolední menu: Spaghetti Aglio Olio e peperoncino, parmazán
Čtvrtek 19.9. 2019
Čočková polévka s bramborem ( vegan, bezlepek,9 )
1. Rajská omáčka, robi kuličky, knedlík ( veget 7, kuličky 3,6,1 )
2. Jáhlový nákyp s kokosem a malinami, ovocný salát ( vegan, bezlepek )
3. Cibulové kroužky, pečené brambory, grilovaná zelenina, dip ( kroužky veget 3,7,1  )
Odpolední menu: Květákové karbanátky, hráškové pyré, grilovaná zelenina ( vegan, bezlepek  )
Pátek 20.9.2019 
Kulajda ( veget3,7-vegan, bezl.  )
1. Zapečené brambory s rajčaty, fazolkami, cibulí, parmazánem a zakys. smetanou ( veget 7, bezlepek  )
2. Parmazánové Arborio rizoto s lesními houbami ( veget 7,bezlepek)
3. Kukuřičné placky se sýrem, pečené brambory, cukrový hrášek na másle ( placky 3,1  )
Odpolední menu: Bramborové taštičky s lučinou, pečené brambory, gril. zelenina ( taštičky 3,7,1)
Sobota 21.9.2019 
Česnečka s bramborem ( vegan, bezlepek,9  )
1. Houbové ragů na smetaně a jalovci, žemlové knedlíčky ( veget 7,3,1 )
2. Dýňové karbanátky s tymiánem, pečené brambory, grilovaná zelenina, dip ( vegan, bezlepek)
3. Tvarohové knedlíčky s borůvkovým přelivem a zakysanou smetanou ( veget 3,1,7 )
Saláty dle denní nabídky (3 - 8 druhů) ( vegan, bezlepek )
INGREDIENCE:  Sezonní zeleninu a ovoce máme od zahrádkářů a nedalekých farem. Sladíme třtinovým a hroznovým cukrem. Část surovin v BIO kvalitě, VŠECHNY ve vysoké kvalitě, bez zbytečných konzervantů, sladidel a aromat. K zahušťování používáme rýžovou mouku. Nikdy nefritujeme, vše jen pečeme v troubě na plechu. Používáme pouze olivový a slunečnicový olej, případně máslo, ghí či kokosový BIO olej.
BEZLEPKÁŘI, VEGANI vždy se, prosím, o jídle ještě informujte u obsluhy. 

Naši šéfkuchaři

Seznamte se s našimi šéfkuchaři, kteří pro Vás denně chystají čerstvé a lahodné pokrmy.

Chef

"Láska na talíři :)

Soňa Dvořáková

Majitelka podniku, šéfkuchař

JSN Gruve template designed by JoomlaShine.com