Pondělí 21.1.2019
Cuketová polévka se zakysanou smetanou (veget 7 - vegan, bezl)
1. Špagety al pomodoro, parmazán na posyp (7) ( vegan, 1  )
2. Ječné kroupy s kyselím zelím, tofu a celerovým špekem ( vegan, 1, 9 )
3. Květákové placičky, pečené brambory, grilovaná zelenina ( vegan, placky 3 )
4. Čokoládový chilli koláč
Úterý 22.1.2019
Zeleninová polévka s brokolicí a mrkvičkou  ( veget - máslo, bezl  )
1. Pečená řepa na cibulce, restované robi, štouchané brambory s pažitkou ( vegan, bezlepek )
2. Dýňové chilli sin carne, rýže ( vegan, bezlepek )
3. Pohankovo-zelné karbanátky, pečené brambory, fazolky s paprikou ( vegan, karb 1 )
4. Avokádový puding
Středa 23.1.2019
Provensálská polévka ( vegan, bezlepek )
1. Zapečený květák na kokos smetaně s cizrnou, bylinkové jáhly ( vegan, bezlepek )
2. Beluge černá čočka se zeleninou, kváskový chléb ( vegan, bezlepek )
3. Brokolicovo-sýrové nugetky, pečené brambory, grilovaná zelenina ( vegan, karb 1,7,3 )
4. Kokosová panna cotta s ovocem
Čtvrtek 24.1. 2019
Rajská polévka se zázvorem ( vegan, bezlepek. )
1. Pečené žampiony plněné lučinou a bylinkami, štouchané brambory ( veget, 1,7 )
2. Lokše - bramborové placky s povidlím a mákem ( veget 3,7,1 )
3. Kuskusový tabouleh s čerstvou paprikou, rajčaty a petrželkou ( vegan, 1  )
4. Luštěninové karbanátky bezlepkové, americké brambory, brokolice na páře ( vegan, bezlepek  )
5. Cheesecake ala Luckyś
Pátek 25.1.2019 
Jemná pol.ze žlutého hrachu a zeleniny ( vegan, bezlepek  )
1. Lasagne s listovým špenátem, mozzarellou a parmazánem ( veget 7,3, - vegan 6,1  )
2. Thajské rizoto s kokosovým mlékem, zeleninou a kešu ( vegan, bezlepek,8)
3. Mrkvové placky s uzeným tofu, bramborová kaše, grilovaná zelenina ( karb veget 3,1 )
4. Banánový dort s tvarohem
Saláty dle denní nabídky (3 - 8 druhů) ( vegan, bezlepek )
INGREDIENCE:  Sezonní zeleninu a ovoce máme od zahrádkářů a nedalekých farem. Sladíme třtinovým a hroznovým cukrem. Část surovin v BIO kvalitě, VŠECHNY ve vysoké kvalitě, bez zbytečných konzervantů, sladidel a aromat. K zahušťování používáme rýžovou mouku. Nikdy nefritujeme, vše jen pečeme v troubě na plechu. Používáme pouze olivový a slunečnicový olej, případně máslo, ghí či kokosový BIO olej.
BEZLEPKÁŘI, VEGANI vždy se, prosím, o jídle ještě informujte u obsluhy. 

Naši šéfkuchaři

Seznamte se s našimi šéfkuchaři, kteří pro Vás denně chystají čerstvé a lahodné pokrmy.

Chef

"Láska na talíři :)

Soňa Dvořáková

Majitelka podniku, šéfkuchař

JSN Gruve template designed by JoomlaShine.com