Pondělí 18.6.2018
Česnečka s bramborem a sýrem (7) ( vegan, bezlepek, 9)
1. Zapečené noky s rajčatovou omáčkou, kukuřicí a goudou ( veget 7, 3, 1, 9 )
2. Houbové kroupeto ( vegan, 1 )
3. Cuketovo-mrkvové karbanátky s quinnou, pečené brambory, gril. zelenina ( vegan, bezlepek )
4. Míša dezert
Úterý 19.6.2018
Celerový krém s křenem, citronem a petrželí ( veget 7, bezlepek )
1. Spaghetti Aglio Olio e peperoncino, parmazán (7) ( vegan, 1 )
2. Lilková parmigiana - zapečený lilek po italsku ( veget 7, bezlepek  )
3. Obalovaný květák, šťouchané brambory, grilovaná zelenina ( vegan, karb 1  )
4. Fazolky s mrkvičkou a kukuřící na páře
5. Tříbarevný dort Cappuccino
Středa 20.6.2018
Porkový krém s tempehem ( veget7-vegan,bezl, 9  )
1. Enchiladas - tortila plněné špenátem, fazolemi, paprikou, brokolicí v BBQ om. (  veget 7 - vegan , 1 ) 
2. Tarhoňa se sušenými rajčaty, hráškem a kukuřicí ( vegan, 1 )
3  Jáhlové placky se špenátem, mrkvovo-bramborové pyré, gril. zelenina ( vegan, bezlepek )
4. Cheesecake s bílou čokoládou
Čtvrtek 21.6. 2018
Hrstková polévka ( vegan, 1-kroupy,9)
1. Omáčka se zelenými fazolkami, špaldový knedlík, vejce či robi (  veget 7, 1, 6 )
2. Dýně s cizrnou na římském kmíně, jáhly, pickles ( vegan, bezlepek )
3. Žampionové karbanátky, pečené česnekové brambory, cuketa s paprikou ( vegan, karb 1 )
4. Kukuřice, mrkvička, hrášek na páře ( vegan, bezlepek )
5. Krupicová halva, Čokoládový - chilli koláč s ovocem
Pátek 22.6.2018
Francouzská cibulačka, bagetka s ementálem (1,7) ( vegan, bezlepek, 9 )
1. Lasagne se špenátem, goudou, mozzarellou a parmazánem (veget 7 - vegan, 1,6)
2. Zeleninové biryani, jogurtová rajta (7) (  vegan, bezlepek )
3. Pohankové karbanátky s uzenou paprikou, pečené brambory, gril. zelenina ( vegan, karb 1 )
4. Tvarohová bábovka
Saláty dle denní nabídky (3 - 8 druhů) ( vegan, bezlepek )
INGREDIENCE:  Sezonní zeleninu a ovoce máme od zahrádkářů a nedalekých farem. Sladíme  třtinovým a hroznovým cukrem. Část surovin v BIO kvalitě, VŠECHNY ve vysoké kvalitě, bez zbytečných konzervantů, sladidel a aromat. K zahušťování používáme rýžovou mouku. Nikdy nefritujeme, vše jen pečeme v troubě na plechu. Používáme pouze olivový a slunečnicový olej, případně máslo či kokosový BIO olej.
BEZLEPKÁŘI, VEGANI vždy se, prosím, o jídle ještě informujte u obsluhy. 

Naši šéfkuchaři

Seznamte se s našimi šéfkuchaři, kteří pro Vás denně chystají čerstvé a lahodné pokrmy.

Chef

"Láska na talíři :)

Soňa Dvořáková

Majitelka podniku, šéfkuchař

JSN Gruve template designed by JoomlaShine.com