Pondělí 16.4.2018 - ZAVŘENO z provozních důvodů
Úterý 17.4.2018
Kapustičková s jednozrnkou ( vegan, 1, 9  )
1. Thajské curry, jasmínová rýže (  vegan, bezlepek )
2. Porkový BIO quiche s goudou ( veget 3,7,1 )
3. Květákové karbanátky, pečené brambory, grilovaná zelenina ( vegan, karb. 1 )
4. Raw dortíky, Špaldové koláče
Středa 18.4.2018
Zelená polévka ze salátu a hrášku ( veget 7, bezlepek )
1. Vege čevabčiči z robi, bramborová kaše, cibulka, okurka ( veget 3, 1 )
2. Špagety s boloňskou omáčkou z červené čočky a zeleninou, parmazán ( veget 7, 1, 9  )
3. Mrkvovo-dýňové karbanátky, smetanové brambory, grilovaná zelenina ( vegan, karb. 1 )
4. Špaldový koláč s hruškami
Čtvrtek 19.4. 2018
Hrachová s rajčaty ( veget 7, bezlepek  )
1. Houbové ragů na smetaně a jalovci, karlovarský knedlík ( veget 7, om. bezl )
2. Rizotko s mrkví a brokolicí  ( vegan, bezlepek )
3. Sýrové špízy (uzený eidam, gouda, niva) provensálské brambory, gril. zelenina ( vegan, špízy 1,7 )
4. Makový štrůdl s marcipánem
Pátek 20.4.2018
Polévka z červené čočky a shitake houbami ( vegan, bezlepek, 9 )
1. Lasagne s pečeným květákem a ementálem (veget3,7 - vegan8,1,9)
2. Hokaido kotlík s fazolovými lusky, rýže s amarantem (  vegan,  bezlepek )
3. Obilné karbanátky, brambory s česnekem, grilovaná zelenina ( vegan, karb 1 )
4. Pohárky s ovocem a čokoládou
Saláty dle denní nabídky (3 - 8 druhů) ( vegan, bezlepek )
INGREDIENCE:  Sezonní zeleninu a ovoce máme od zahrádkářů a farem. Sladíme  třtinovým a hroznovým cukrem. Část surovin v bio kvalitě, všechna bez zbytečných konzervantů, sladidel a aroma. K zahušťování používáme rýžovou mouku. Nikdy nefritujeme, vše jen pečeme v troubě na plechu. Používáme pouze olivový a slunečnicový olej.
BEZLEPKÁŘI, VEGANI vždy se, prosím, o jídle ještě informujte u obsluhy. 

Naši šéfkuchaři

Seznamte se s našimi šéfkuchaři, kteří pro Vás denně chystají čerstvé a lahodné pokrmy.

Chef

"Láska na talíři :)

Soňa Dvořáková

Majitelka podniku, šéfkuchař

JSN Gruve template designed by JoomlaShine.com