Pondělí 18.11.2019
Brokolicový krém, krutony ( veget  3 , bezl )
1. Zapečené mini noky ve smetanovo-špenátové omáčce sypané parmazánem ( veget, 1,7  )
2. Srbské rizoto z mletého robi ( vegan 1 )
3. Zeleninové kuličky, pečené brambory, fazolky na páře se sezamem ( vegan, bezlepek)
Odpoledne: Křupavé bylinkové smaženky, dýňové chipsy, dip ( veget 3,7,1 )
Úterý 19.11.2019
Batátová polévka s červenou čočkou ( vegan, bezlepek  )
1. Restované robi, dýňové zelí, bramborový knedlík ( vegan 1 )
2. Hořčičná omáčka, vařené vejce,  jasmínová rýže ( veget 7, bezlepek )
3. Květákové placky s vege uzeninou, pečené brambory, grilovaná zelenina ( vegan 1 )
Odpoledne: Cuketovo- polentové lodičky s ostrou salsou ( veget , bezlepek )
Středa 20.11.2019
Fazolová polévka se zeleninou ( vegan, bezlepek )
1. Bylinková musaka - zapečené brambory s cuketou a bylinkovým sýrem ( veget, bezlepek )
2. Tarhoňa se sušenými rajčaty a zeleninou ( vegan 1 )
3. Hlívové řízečky, bramborový salát, grilovaná zelenina ( vegan 1)
Odpoledne: Smažené asijské nudle se zeleninou a tofu ( vegan 1)
Čtvrtek 21.11. 2019
Česnečka, krutony, strouhaný sýr ( vegan, bezlepek )
1. Plněné papriky robi směsí, rajská omáčka, špaldový knedlík či rýže ( veget 1,3,7 )
2. Palačinky s borůvkovým a tvarohovým přelivem, ovocný salát ( veget 3,7,1 )
3. Čočkovo - zeleninové kuličky, pečené  brambory, grilovaná zelenina ( vegan,bezlepek  )
4. Raw cuketové špagety ( vegan, bezlepek  )
Odpoledne: Sýrové špecle s červenou cibulí (veget 1,7)
Pátek 22.11.2019 
Turecká nevěstina polévka ( vegan 1  )
1. Lasagne se špenátem, rajčaty, kukuřicí, kapií a mozzarellou ( veget 1,7  )
2. Hrachová kaše s vege párkem, cibulkou a okurkou, chléb kváskový z Vrátek ( vegan, bezlepek )
3. Dýňové karbanátky s tymiánem, krokety, grilovaná zelenina, tvarohový dip ( vegan 1 )
Odpoledne: Robi karbanátky s kys.zelím, pečené brambory, brokolice, dip ( vegan 1 )
Sobota 23.11.2019 
Kulajda  ( veget 7,3 , bezlepek  )
1. Lasagne z pečeného květáku a sušených rajčat, mascarpone a parmazánu ( veget 1,7  )
2. Marinované žampiony ze Svatojánu, jáhly se zeleninou, kapusta ( vegan,bezlepek, 6)
3. Pitta plněná robi, dipem a zeleninou ( vegan, 6)
3. Lívanečky s lesním ovocem, jogurtovo - tvarohový přeliv ( veget 1,3,7)
Saláty dle denní nabídky (3 - 8 druhů)
INGREDIENCE:  Sezonní zeleninu a ovoce máme od zahrádkářů a nedalekých farem. Sladíme třtinovým a hroznovým cukrem. Část surovin v BIO kvalitě, VŠECHNY ve vysoké kvalitě, bez zbytečných konzervantů, sladidel a aromat. K zahušťování používáme rýžovou mouku. Nikdy nefritujeme, vše jen pečeme v troubě na plechu. Používáme pouze olivový a slunečnicový olej, případně máslo, ghí či kokosový BIO olej.
BEZLEPKÁŘI, VEGANI vždy se, prosím, o jídle ještě informujte u obsluhy. 

Naši šéfkuchaři

Seznamte se s našimi šéfkuchaři, kteří pro Vás denně chystají čerstvé a lahodné pokrmy.

Chef

"Láska na talíři :)

Soňa Dvořáková

Majitelka podniku, šéfkuchař

JSN Gruve template designed by JoomlaShine.com